Organizma ERP Uretim Takip

Rating   Downloads : 180
Price :     Demo

Size : 12MB
Version : 5.0.0.0 New Release  
OS

Windows2000 , Windows2003 , Windows Tablet PC Edition 2005 , Windows Media Center Edition 2005 , Windows Vista Starter , Windows Vista Home Basic , Windows Vista Home Premium , Windows Vista Business , Windows Vista Enterprise , Windows Vista Ultimate , Windows Vista Home Basic x64 , Windows Vista Home Premium x64 , Windows Vista Business x64 , Windows Vista Enterprise x64 , Windows Vista Ultimate x64 , Windows CE , Windows Mobile 2003 , Windows Mobile 2005 

Organizma ERP Uretim Takip

Organizma Uretim Takibi Programi

Organizma Web Tabanli Muhasebe empieza Is Yonetim Programlari; 0 internet tabanli, 7 firearm - 24 saat dunyanin her noktasindan, guvenli empieza hizli erisim; cok kullanicili, cok lisanli; verileriniz kendi sunucunuzda ve hersey sizin kontrolunuzde.

Organizma Web Tabanli Muhasebe Programini, kullanmak icin yaninizda notebook yada programin yuklu oldugu bir bilgisayar tasimak zorunda degilsiniz. Istediginiz an da herhangi bir internet cafeden bile sirketinize baglanrak islem yapabilirsiniz. Kurulus asamasinda her kullanicinin bilgisayarina ayri kurulus gerekmez, s?rf ana makinayi kurmak yeterlidir. Kullanici tarafinda bir ayar gerektirmedigi icin PCnin overall olarak degistirilmesi bile bir sorun yaratmaz, keza choix makinenizde de ne zaman isteseniz upgrade yapabilir, parca degisikligine gidebilirsiniz, sifre gerektirmez.

Organizma Web Tabanli Muhasebe Programi, internet tabanli oldugu icin, saticilariniz ister kendilerine vereceginiz internete baglanabilen dizustu bilgisayarlar uzerinden, isterlerse musterilerinin bilgisayarindan anlik stok durumunu gorerek siparis girebilir empieza daha onemlisi musteriye gore mali rezerv dahi edebilirler.

Rezervasyon sonrasinda daha sonra giris yapan bir baska saticiniza rezerve edilmis mallar serbest stok olarak gorunmeyecegi icin, ayni stogun birden fazla satisi problemi para ortadan kalkar. Saticiniz, musterinize bu duruma gore termin suresi verebilir.

You can find some alternatives for Organizma ERP Uretim Takip here .


Organizma ERP Uretim Takip

Requirements :

Windows XP Pro

 


   Questions or Problems with This Program ! | Report Bad Link

If you have any questions please post it and we will answer it asap .

[ Comments allowed for anonymous users, please dont register ]
 

So far so good :
No Comments :: No Problems :: No Answers

Other software for same Developer :




Similar software : Organizma ERP Uretim Takip alternative



Please Scan for Viruses before use .